Haza > Hírek > Tartalom

Pazarló víz kezelés általánosan használt gyógyszertár

Aug 15, 2017

Pazarló víz kezelés általánosan használt gyógyszertár:

⑴ derítőszer: nevezik koaguláló szer, lehet használni, mint egy olyan szilárd-folyadék elválasztó, ülepítő tartály, pazarló vízkezelés, a második ülepítő tartály, tank flotációs és három szintű kezelés vagy mély feldolgozási folyamat elsődleges megerősítése.

⑵ koaguláló szer: kiegészítő pelyhesítő a véralvadási hatás erősítése szerepet játszanak.

⑶ bőrkondicionáló anyag: is ismert, mint a kezelés előtt kiszáradás felesleges iszap víztelenítési ügynök, a fajták közé tartozik a fenti része a pelyhesítő és koaguláló szer.

⑷ demulsifier: más néven deszorpciós ügynök, elsősorban a emulgeált olajat tartalmazó zsíros szennyvíz előkezelés, amely magában foglalja a fenti része a pelyhesítő és koaguláló szer.

⑸ defoamers: elsősorban a levegőztető vagy a keverési folyamatot a megjelenése számos hab kiküszöbölésére.

⑹ pH korrekció ügynök: a szennyvíz savas és lúgos szennyvíz pH semleges igazítani.

(7) az oxidatív redukálószer: oxidáló anyagokat vagy redukáló anyagok tartalmazó Ipari szennyvizek kezelésére használják.

⑻ fertőtlenítő: mentesítés vagy újrafelhasználás előtti fertőtlenítés után pazarló víz kezelésére használják.

Pazarló vízkezelés osztályozás

A kezelés mértéke szerint pazarló vízkezelés (főleg a városi szennyvíz és néhány ipari szennyvíz) lehet osztani három szinten.

Az elsődleges kezelés feladata, hogy távolítsa el a szilárd szennyező anyagok a szennyvíz felfüggesztett állapotban. Ennek érdekében a fizikai feldolgozás használata. Az elsődleges kezelés után, a eltávolítása lebegőanyag mértéke 70 % ~ 80 %-át, míg biokémiai oxigénigény (BOI) eltávolítás mértéke csak körülbelül 25 %-os ~ 40 %, szennyvíz tisztítás foka nem keletkezik.

Másodlagos kezelés feladata lényegében a szennyvíz szerves szennyező anyagok eltávolítása. Vegyük például BOD. A másodlagos kezelés után, a BOD, a szennyvíz

A 80-90 %, mint a városi szennyvíztisztító víz BOD-tartalmának eltávolítása lehet kevesebb, mint 30 mg / l. pazarló víz kezelésére leginkább a különböző feldolgozó egységek aerob biológiai kezelés is ennek a követelménynek.

A harmadlagos kezelés feladata továbbá távolítsa el a szennyeződéseket, hogy nem vitték el a másodlagos kezelés, beleértve a szerves anyag, foszfor-, nitrogén és oldódó szervetlen anyag, amely a mikroorganizmusok nem leromlott.

3-as szintű feldolgozás egyet jelent a korszerű feldolgozási, de a két nem pontosan ugyanaz. Kezelés három szakaszban egy kétlépcsős kezelés, annak érdekében, hogy egy meghatározott szennyező anyag eltávolítása a szennyvíz nitrogén, foszfor, stb, és adjunk hozzá egy vagy több feldolgozó egységek; speciális kezelés gyakran alapja a szenny-és csapadékvíz hasznosítás, pazarló víztisztítás komplexum, a célból, a további feldolgozó egység vagy a rendszer másodlagos feldolgozása után. Harmadik szintű feldolgozás költséges kezelése is bonyolultabb, de lehet, hogy teljes mértékben kihasználja vízkészletekre. Néhány országban építettek néhány szennyvíztisztító telepek.