Haza > Hírek > Tartalom

Technológia és alkalmazás elemzése vágóhíd pazarló vízkezelés

Oct 10, 2017

Technológia és alkalmazás elemzése vágóhíd pazarló vízkezelés

Vágási hulladék víz a kör-sáv öblítsük le, öblítsük le, vágás és más növényi padló öblítés, forró, haj, split, nem vágott élelmiszeripar, olaj, mosás van egy nagy összeg-ból víz, egyenetlen vízelvezető, pazarló vízkezelés nagy koncentrációban a szennyeződés és a szuszpendált szilárd anyagok, jó biokémiai jellemzői. Ráadásul-a ' a legnagyobb különbség, egyéb szerves szennyvíz magas koncentrációja a magas NH3-N-koncentráció, (kb. 120mg/l), így a folyamat tervezési kell teljes mértékben figyelembe NH3-N a pazarló vízkezelés gyakorolt.

A vágóhíd szennyvíz vízminőség elemzése

Vágási hulladék víz a kör-sáv öblítsük le, öblítsük le, vágás és más növényi padló öblítés, forró, haj, split, nem vágott élelmiszeripar, olaj, mosás van egy nagy összeg-ból víz, pazarló vízkezelés egyenetlen vízelvezető, nagy koncentrációban a szennyeződés és a szuszpendált szilárd anyagok, jó biokémiai jellemzői. Ráadásul-a ' a legnagyobb különbség, egyéb szerves szennyvíz magas koncentrációja a magas NH3-N-koncentráció, (kb. 120mg/l), így a folyamat tervezési kell teljes mértékben figyelembe NH3-N a pazarló vízkezelés gyakorolt.

A vágóhíd szennyvíz előkezelés

Vágási szennyvíz előkezelés az egész rendszer hatékony működésének kulcsa. Vágási hulladék víz a szilárd lebegőanyag (SS) 1000 mg/l-ig, a lebegő anyag romlandó szervesanyag, kell időben lehallgatása, egyrészt hogy megakadályozzák a későbbi csővezeték berendezések elzáródás, másrészt azonnali tiszta fel Kerülje a szuszpendált szilárd anyag szerves anyagot a szennyvíz és oldható szerves anyag, ami szennyvíz CODCr, BOI5 koncentráció emelkedett pazarló vízkezelés válik. Vágási hulladék víz tartalmaz nagyszámú sertés hígtrágya, cukrozatlan takarmány kerítés mosás víz- és szennyvíz két fő kategóriája általános vágás.

Öblítsük le vízzel előkezelt szeptikus tartály, és aztán bemerít-val a általános vágóhíd szennyvíz a pazarló vízkezelő állomás belépni. A sertés hígtrágya és a letétbe helyezett a szeptikus tartály emésztetlen takarmány kivonat és szárított squeeze szilárd-folyadék elválasztó akár 70 %-os nedvességtartalom mellett) takarmány-hal.

Két fő módszer a vágási szennyvíz előkezelés: lebegés és rostálást (szűrő pórusméretű 1 ~ 5mm). Levegős elsősorban a kis szennyvíz kezelés állomás. A fő hátránya, hogy a berendezés nem bonyolult, nehezen kezelhető, és a futás költsége magas, és a rossz higiéniai körülmények között. Főleg alkalmazni a vágási nagy szennyvíztisztító, pazarló vízkezelés kényelmes vezetés és a stabil működés szennyvíz előkezelés szűrés.

Is a szűrőt, mielőtt a szükség-hoz készlet a halászati medence, durva rács (50 × 5 mm), a durva rács (20mm) és az egyéb óvintézkedések.