Haza > Hírek > Tartalom

Festékek és CoatingsApparent funkciók

Aug 18, 2017

Hiszem, hogy sokan nem értik, a dekoráció, a tulajdonosok felújítása kérni fogja a építőiparban mester, a festés vagy a festék? a festék és festék ugyanaz a dolog? Ha nem, mi a különbség a festék és festék? Nézzük beszélni a festék és festék ma.

Festék már régóta hazánkban. Azért hívják festék, a korai ez az anyag annyira elválaszthatatlan növényi olaj és lakk, "festék" szó magában hordozza egy nehéz történelem és ősi kultúra. A folyamatos fejlődés, a tudomány és technológia, ipari festék növekszik, festék fajták, kategóriák már folyamatosan innovatív.

A kifejezés "festék" az 1950-es években jelent meg. Az ipar mindig is, festék és festék csak ugyanabból az anyagból, a két másik megnevezést. század 50-60 években, sőt a 70 's, az ipar lesz "festék" megértés, tanulás, mint a "festék" értelmezni, mint a közismert. Tehát abban az időben "festeni" a megnevezést, mennyi az a néhány tudományos ízlés, úgy tűnik, hogy csak a kutatási egység élvezheti a címet a két szó, mint a festék Intézet vagy festék kutatólaboratórium. Egy időben, a termelő gazdaságok esetén minden úgynevezett festék gyár, festék gyár vagy festék gyár.

A zavart a festék és festék neve után az 1980-as években kezdődött. A gyors fejlődés, a gazdasági építés építőipari gyors ütemben nő, paint szakmán már nem a monopólium a korábbi kémiai rendszerben. Hazai építési rendszer számos új hasonló termelési növények gyakran használják a "festék" üzleti nevét. A nagy beáramló építészeti termékek a piacra kijött a szó "festeni" nem csak a Szent egyetemi Hall úti, is mert az építészeti festék elsősorban a víz-alapú termékek, a festék fogalmát ezért társadalmilag torz, egyoldalú gondolkodás, hogy a festék a víz-alapú, tévesen gondolja, festékek és festékek, amelyek két különböző anyagok, két különböző iparágak.

Nemzeti szabványok (GB 5206.1) festékek és lakkok a alapvető kifejezés a szótár standard, a festék a következőképpen kerül meghatározásra: felületének formájában egy védő, díszítő vagy különleges energia (mint szigetelés, korróziógátló, jelölés stb.) a szilárdtest bevonat osztály folyékony vagy szilárd anyagok. Legtöbb korai használata növényi olaj, mint a fő nyersanyag, azt mondta, hogy festeni. Most a gyanta már nagy vagy az összes helyettesíthető a növényi olaj, festék hívják.

A fenti meghatározás van két szempontból

1. Ez a fajta anyag oka, hogy festék nem hívják meg a festék, további fejlődésének köszönhetően a festék fajták és kategóriák, mert a neve a festéknek nem fedezte az iparban meglévő termékek, és a festék egy szót tud fed minden jellegek-ból ipar prod GE, a nevek használatát a festék pontosabb, több tudományos. mint például a por bevonat termékek nem alkalmasak a festék, elnevezés használata, festék és festék itt nem felcserélhető. Emiatt a bevonat kiterjedhet a Porbevonás szilárd és folyékony festéket, de a csere nem, így a szabványos magyarázatot nem nagyon a helyén.

2, a szabványos, a bevonat a "Megjegyzés" kifejezés: Ez azt jelenti, "a neve adott a festék használható a"festék"szó kifejezni, mint például a keverő, festék, vastag festék, stb" is néhány helytelen. Mert valójában "festeni" nem csak az adott festék fajták, de is nagyszámú bevonatok kategóriában, poliuretán festék, akril festék, stb, de is nagyszámú alkalmazások területén az általános, mint a Korrózióvédő festék , autóipari festék, tengeri festék és így tovább. Sőt amellett, hogy egyedi esetekben, a festék és festék két szót univerzális, ez nem kifejezetten az adott fajták is ki lehet fejezni.

A látszólagos festék és festék jellemzője, folyékony, szilárd festék, kivéve a folyékony festéket nem fedezhetők. Mivel a fedezet hatálya különböző, nehéz megmagyarázni, hogy a festék és festék.

Jelenleg a vízi bevonatok és por bevonatok egyre több és több, különösen a víz alapú festéket a fő festéket Kínában, körülbelül 38 %-át tették ki. Azért vízbázisú festék- és zsíros, a kémiai jellemzők alapvetően különböző, vízbázisú festék és festék olajos termék tulajdonságai is van egy nagy különbség, majd a víz alapú festéket mint fő ága a Festékipar régi megértés, az nem tudományos. vízbázisú festék és festék olaj (szex) kell folyékony festéket két különböző sorozatban egymás mellé. Tudjon meg többet a dekoráció tudás, látogasson el: Chongqing Villa dekoráció tudás tapasztalat.

Ezért a standard alapvető terminológia nem csak kell helyes a standard festék terminológia, hanem festék, festék és víz alapú festéket terminológiai szabványok. Ők lehet meghatározni:

Bevonat: Egy osztály, folyékony vagy szilárd anyag, hogy a bevont, a felszínen, az objektum formájában egy szilárd film védelem, dekoráció, vagy a különleges energia (szigetelés, korróziógátló, jelölés, stb.). beleértve az olajfesték (szex), vízalapú festék, porszórás.

Paint: folyékony festéket, hogy szabadon áramlanak. beleértve az olaj (sex) és víz alapú festéket.

Festékek: szerves oldószerek, közepes vagy nagy szilárd, oldószermentes olajos festék.

Vízalapú festékek: festékek, hogy feloldódott a vízzel, vagy víz elszórtan.