Haza > Hírek > Tartalom

Folyékony alumínium-szulfát, papír ipari víz kezelésére játszik nagyon fontos szerepet

Nov 01, 2017

Folyékony alumínium-szulfát egy fehér orthorhombic kristályos por, széles körben használják a papíripar, a víz nagyon fontos szerepet játszik. Szóval milyen más szempontjait is, amellett, hogy ez?

1. folyékony alumínium-szulfát használni, mint egy keresztkötés hatékony szer az állati enyvet, és javíthatják az állati enyvet viszkozitását. Karbamid gyógyító ügynök, ügynök, 20 %-os vizes oldat, szárítás gyorsabb gyógyítására is használják. Papíripari ragasztó gyanta, viasz emulzió és más vegyületek a kicsapószer szennyvíztisztító egy pelyhesítő anyagként, de a habbal oltó, timsó, fehér alumínium alapanyagok gyártása olaj fehérítés, szagtalanító, néhány kábítószer-alapanyagok és így tovább. De is előállítása nagyobb ammónium timsó és mesterséges drágakövek. A termék nem több, mint 5mg/kg arzén tartalmának a víz kezelés derítőszer is használható.

2. a papíriparban a papír átméretezésre ügynök fokozására a papír víz, higanygőz;

3. használják, mint egy zavaros víz tisztító ügynök, is használják, mint egy kicsapószer, rögzítő ügynök, a töltelék, és így tovább. Használják kozmetikai izzadásgátló kozmetikai nyersanyagok (vérzéscsillapító);

4. a vízben oldott, hogy a vizet a kis részecskék és a természetes részecskék sűrített floc nagy darabokra, és így eltávolítja a víz, azt használják, mint a víz- és szennyvíz koaguláló szer;

5. tűzvédelmi iparág, szódabikarbóna, habzó ügynök áll habbal oltó tűzoltó ügynök;

6. elemzés reagensek, metsző, cserzőanyag-ügynök, decolorizer olaj, faanyagvédő termék;

7. albumin pasztőrözés stabilizátor (beleértve a folyékony vagy fagyasztott egész tojás fehérjét vagy tojássárgája);

8. használható alapanyagok gyártása mesterséges drágakövek és nagyobb ammónium timsó, más aluminátok;

9. a tüzelőanyag-ipar, a termelés a chrome sárga és tó festék egy kicsapószer, miközben a szerepe rögzítéséről és töltő ügynök.