Haza > Hírek > Tartalom

Mennyit tudsz a pazarló kémiai vízkezelés?

Aug 15, 2017

Mennyit tudsz a pazarló kémiai vízkezelés?

Kémiai szennyvíz utal, hogy a termelés, a szennyvíz, a vegyi termékek, mint a termelés, etilén, polietilén, gumi, poliészter, metanol, etilén-glikol, olaj tartály terület, levegő szétválasztása állomás és más olaj termelés folyamatában szennyvíz biokémiai kezelés, általános elérheti a nemzeti másodlagos kibocsátási szabványoknak, annak köszönhető, hogy a hiány a vízkészletek, a kibocsátási előírásoknak a víz, és majd tovább a kezelés után, hogy megfelelnek a ipari feltöltési és újrafelhasználás.

Vegyi üzemek nagy víz felhasználóként, éves friss víz fogyasztása általában több millió köbméter, víz-újrahasznosítási arány alacsony, míg a szennyvíz-ből millió köbméter, nem csak egy csomó vízkészletek, hanem okoz környezetszennyezést, Pazarló vízkezelés és a vízkészletek a hiány van fenyegetést jelentett, hogy ezek a felhasználók nagy ipari víz előállítására. A fenntartható fejlődés a vállalatok fenntartásához, és csökkentik a hulladék, a vízkészletek, csökkenti a termelési költségeket, és javítsa a vállalkozások gazdasági és társadalmi előnyök. Kell mély kezelés, kémiai szennyvíz (három kezelés), mint egy keringő víz vagy energia sótalanító víz pótlása, szennyvíz újrafelhasználása eléréséhez.

A szennyeződést, a víz főként felfüggesztett por és szálak finom gyapjú, mechanikus szűrés elv alkalmazásának, a mikropórusos szűrési technológia szennyeződések eltávolítása érdekében. A PLC vagy idő váltó vezérlő szűrő berendezések munkakörülmények, automatikus Visszamosóvíz eléréséhez pazarló vízkezelés automatikus működés, hogy fokozza a szivattyú biztosítja a szükséges víz-fej, a vizet közvetlenül a termelési rendszerbe.

A főbb jellemzői a szennyvíz kémiai elemzés:

1, szennyvíz kémiai összetétele bonyolult, reakció anyaga gyakran oldószer-szerű anyagok vagy gyűrűs szerkezet a vegyület, növelve a nehéz pazarló vízkezelés;

2, a szennyvíz tartalmaz nagyszámú szennyező anyagok, elsősorban a nyersanyagok és alapanyagok vagy termelési segítségével nagyszámú oldószerek okozta hiányos reakció.

3, mérgező és veszélyes anyagok, finom vegyi hulladék víz szerves szennyező anyagok közül a mérgező, illetve káros mikroorganizmusok, mint a halogén vegyületek, nitro-vegyületek, pazarló víz kezelés szerepe fertőtlenítő diszpergálószer vagy felületaktív anyag;

4, biológiailag lebomló anyagok több, mint C alacsony, biológiailag lebomló szegény; B

Szennyvíz-tulajdonságait

Vegyipari termékek előállítása során keletkezett szennyvíz a nagy kisütési, magas toxicitás, magas szerves anyag koncentrációját, magas sótartalmú, nagy szín és tűzálló vegyületek magas tartalma jellemzi, és a kezelés nehéz, de a szennyvíz is tartalmaz számos rendelkezésre álló források és membrán technológia, mint a high-tech, a vegyipar és feldolgozás, pazarló vízkezelés energia-megtakarítás és a tisztább termelés, és így a területén fontos szerepet játszanak.