Haza > Hírek > Tartalom

Általános folyékony alumínium-szulfát, vagy inkább egy kis vas szennyeződések

Jul 07, 2017

Folyékony alumínium-szulfát csapadék módszer vastalanító és mangántalanító

Általános folyékony alumínium-szulfát, vagy még egy kis vas szennyeződések, annak érdekében, hogy hadd játszanak használatának hatása ez szükséges annak biztosítása érdekében, a tisztaság, és vannak sok ways-hoz eltávolít a vas, csapadék módszer a következő bemutatni.

1, alumínium-oxid és a vas-meghatározási módszer: alumínium-oxid tartalom meghatározása, a közvetett Komplexometriás titrálás. Bizonyos feltételek mellett a túlzott EDTA oldat került, és a fennmaradó EDTA volt titráljuk ólom-nitrát a mutató. A KF megoldás szelektíven Ezután eltávolítják a komplex alumínium ionokat, és titráljuk a az EDTA ólom nitrát lehet mérni a tartalom, az alumínium-oxid, azt mondta, az egység (gΠL).

2, a készítményt folyadék alumínium-szulfát: kimosódás bauxit hígítás után az oldat nyert hulladék kénsav Flokkuláció, ülepítés, állítsuk be a pH-érték 310 ~ 315, vagy igen, mintavételi elemzése vas és alumínium-oxid tartalom () Tört Mass), a timföld koncentrációja 100158 g/L, vas % 011080 %.

3, szerves kicsapószer A csapadék vas eltávolítása:

Egy szilárd szerves csapadék A 40 g tömeg kezelték desalted vízzel 40 %-os oldat. A folyékony kicsapószer adtak hozzá egy bizonyos mennyiségű folyékony alumínium-szulfát, szerint a összeg-ból folyadék alumínium-szulfát, és a keverék volt szűrt után azonnal kevergetve 110 óra a vas és a tartalom, az alumínium-oxid mérésére.

Remélem, hogy a fenti tartalom segíthet, ha szeretne többet megtudni a tudás folyékony alumínium-szulfát, kérjük, továbbra is figyelmet fordít a honlapunkon, és szeretettel várjuk régi és új ügyfelek jönnek vásárolni a termékeket.