Haza > Hírek > Tartalom

Folyékony alumínium-szulfát véralvadási hatását befolyásoló tényezők

Oct 26, 2017

Folyékony alumínium-szulfát véralvadási hatását befolyásoló tényezők

Folyékony alumínium-szulfát, bizonyos feltételek mellett lehet koaguláció, véralvadási hatása, milyen tényezők hatását? Fog egy megnéz ez

Általában úgy tartják, hogy a tényezők, amelyek befolyásolják a véralvadási folyékony alumínium-szulfát a víz hőmérséklete, szuszpendált szilárd anyagok koncentrációja a vízben, a pH-érték, koaguláló adagolás és így tovább. Víz hőmérséklete túl alacsony, kolloid Brown-mozgás lelassul, hidratálás nőtt, koaguláló hidrolízis annyira lassú, a víz hőmérséklete általában 20 ~ 30 ℃ helyénvaló. A kísérleti feltételek a víz hőmérséklete 25 ~ 30 ℃, legmegfelelőbb hőmérséklete követelményeinek megfelelően. Alacsony a koncentráció az szuszpendált szilárd anyagok, a víz pedig a részecske ütközés mértéke jelentősen csökken, a véralvadási hatás szegény; de a koncentrációja magas, a szükséges Koagulációs adag növeli. pH-érték befolyásolja a szennyező anyagok jelenlétét és felületi tulajdonságainak, de is befolyásolja a hidrolízis egyensúlyi koagulálószerek és a morfológia és a termék létezése. Csurgalékvíz tartalmaz hidrogén-karbonát lúgosság magas fokú, a pH-t bizonyos kiegyenlítő hatása van.

Az eredmények azt mutatják, hogy a gyengén lúgos csurgalék elérni jobb kísérleti eredmény savas és lúgos szabályozás nélkül. Az adag folyékony alumínium-szulfát kapcsolódik, típusa és koncentrációja a vízben mikrorészecskék, és kapcsolódik a különböző folyékony alumínium-szulfát, az adagolás módja és a közepes állapotban.

Itt, azt hiszem, van egy folyadék alumínium-szulfát van egy általános egyetértés a bárban