Haza > Hírek > Tartalom

Szennyvíz kezelés, szennyvíz sárga okozza festése

Jul 20, 2017

Festés kezelés kifolyó sárga okoz

Festés és ipari szennyvíztisztítás, nyomtatás, ha a szennyvíz biokémiai kezelés után, a vas-szulfát és a folyékony nátrium-hidroxid, miért a kezelés után a víz befest könnyű adagolás sárga ez? Mint ez a jelenség általában milyen okokból, szennyvízkezelés milyen módszert kell alkalmazni, hogy foglalkozzon vele? Az alábbi elemzés, a nyomtatás és festése szennyvíz a kezelés után a sárga oka.

Kezelés a szennyvíz által vas-szulfát festése

Nyomtatás és festése szennyvíz mindennapi-ban szervesanyag-tartalma, színmélység, lúgos és így tovább. Ha úgy kezelik, vas-szulfát és folyékony alkáli sárga lesz, miután két megoldàs létezik, az egyik a nyomtatás és festése szennyvíz nem csapatjuk ki néhány, a szervetlen fémionok, a második pedig a színes szerves anyag; szennyvíztisztítás a szervetlen fém ionok eltávolítására használható beállításához a lúgos nátrium-szulfid és más szervetlen fémionok csapadék. Ha a szerves anyag jelen van a nyomtatás és festése szennyvíz jelennek meg a halványsárga színű, is figyelembe kell venni a speciális oxidáció vagy adszorpció.

Az eredeti színét, a szennyvíz esetében sárga vas vas után a színe elhalványul, majd az okok sárga kialakulását is egyfajta anti-szín jelenség, és eltávolítják a használatát és egyes reaktív színezékek az első, hogy a szín kapcsolatos , majd a és az eredeti hulladék víz hasonlít a színe, így a festése és nyomtatás szennyvíz kezelési folyamat a legtöbb biokémiai kezelés.

Az utóbbi kapcsolatot a festés üzem szennyvíz színtelenítés, vas, nátrium-hidroxid és a poly alumínium-klorid, használata után kezelés része a piros, vagy nem lehet eltávolítani, pH-értékének 8, miért nem lehet eltávolítani a piros része, víztisztítás hogy fontolja meg a csere más gyógyszerekkel? Itt tettünk egy elemzés alapján a probléma.

Vas-szulfát adagolás módja és a pH-érték

A használata a vas-szulfát, a vörös, zöld szennyvíz kezelés hatása lesz rosszabb, de mindaddig, amíg a megfelelő reakció feltételei is általában csökkenteni lehet a kibocsátási szabványoknak, szín. Ebben az esetben az alábbiak ajánlottak:

1, a nátrium-hidroxidot hozzá az első, hátsó plusz vas vas, valamint a fém a pH-ja után maradt 9, vagy úgy. Után összeadás a nátrium-hidroxid, pH-ját elérheti a több mint 12, erős lúg feltételek tönkreteheti a molekuláris szerkezete a színes csoportok, a nehéz megbirkózni a színes csoportok egyszerű foglalkozni a színes csoportok része. szennyvízkezelés majd az elején a reakció a fém vas pH-jú lesz 11 vagy tehát, vasból, a PH értéke 11 vagy több színtelenítés hatása jobb, mint a pH 8-as vagy tehát, különösen része színes csoport foglalkozik a nehéz lesz s.

2, nátrium-hidroxid a mész, miközben csökkenti a gyógyszerek költségének is a hatása a kezelés hatásának javítása.