Haza > Hírek > Tartalom

Közös módszerek szerves víztisztítás

Jul 20, 2017

Közös módszerek szerves víztisztítás

A fő módszer nagy koncentrációjú tűzálló szerves szennyvíz kezelésére a kémiai oxidáció, kitermelés, adszorpció, hulladékégető, katalitikus oxidáció, biokémiai módszer melyik a leg--bb érett technológia a leg--bb érett biokémiai módszer, biokémiai módszer miatt egyszerű berendezés, képesség, alacsony üzemeltetési költségek, a legszélesebb körben használt szennyvíz kezelés.

A legtöbb hagyományos biokémiai folyamatok, egy-egy, a szennyvíztisztító projekt / O módszer, A2 / O módszer vagy a folyamat javítása. A szennyvíz az eleveniszap biokémiai folyamat a leggyakrabban használt szerves szennyvíz biológiai kezelési módszerek. Eleveniszap egyedi, nagy aktivitású, jó anyagátadási felülete a leghatékonyabb mesterséges biológiai kezelés.

Szerves szennyvíz kezelés - fizikai törvény:

Szennyvíz kezelési módszer megválasztása attól függ, hogy a szennyező anyagok, a szennyvíz jellege, összetétele, állapot és víz minőségi követelményeinek. Általános szennyvíz kezelési módszerek fizikai, kémiai és biológiai törvény három kategóriákba kell sorolni.

Foglalkozni a fizikai beavatkozás, a különválás és a szennyező anyagok, szennyvíz helyreállítási használata. Például csapadék módszer, hogy távolítsa el a szuszpendált szilárd anyagok a vízben, relatív sűrűsége több mint 1 az azonos időben helyreállítási ezek a részecskék; flotációs (vagy float) lehet eltávolítani az emulzió olajcseppek vagy relatív sűrűsége közel 1 felfüggesztése; Részecskék; párolgás módszer a koncentráció nem illékony anyag a szennyvíz.

Szerves szennyvíz kezelés - a kémiai módszer:

Használata kémiai vagy fizikai és kémiai reakciók oldható hulladékok vagy a kolloid anyagokat, például neutralizációs módszer a semlegesítés, savas vagy lúgos szennyvíz; a két oldható hulladék kitermelése fázisok eltérő oldhatóság az "elosztás", helyreállítási, fenolok, nehézfémek, és így tovább; távolítsa el a szennyvíz a reduktív vagy szennyezőanyagok, oxidációs megölni természetes kórokozók, a víz a szervezetben használt redox-módszer.

Szerves szennyvíz kezelés - biológiai módszer:

Szerves anyagok biokémiai fellépésével mikroorganizmusok szennyvíz kezelésére. Például biológiai szűrés és foglalkozik a háztartási szennyvíz vagy a szennyvíz szerves ökológiai termelési Eleveniszapos technológiák folyamat átalakítása szervetlen sók és tisztított.

Szennyvízkezelés egy összetett projekt, a választás a kezelési módszerek, a vízminőség és a szennyvíz mennyisége, a kibocsátási használatára vagy víz használatát fontolóra venni kell alapulnia. De is, hogy a szennyvíz kezelési folyamat az iszap, a maradékot és a lehetséges másodlagos szennyezés problémák, valamint a helyreállítási algaölő. Gyakran nehéz használatára egy módszert a kormányzást hatást lehet elérni. Milyen szennyvíz kezelésére, használják, alapja a víz minőségét és a víz, a szennyvíz, a vízigény, amikor a víz, a gazdasági érték, a hasznosítás, a kezelési módszer, és majd keresztü e vizsgálat és vizsgálat, a hulladék víz kibocsátási célokat, regionális feltételeket és a műszaki megvalósíthatóságot.