Haza > Hírek > Tartalom

Három fő szennyvíz kezelési módszerek

Jun 12, 2017

Három fő szennyvíz kezelési módszerek

Fizikai

A szennyvíz kezelési módszer, amely elválasztott fizikai beavatkozás és újrahasznosított szennyvíz, amely tartalmazza a felakasztott állapot szennyező anyagokra (beleértve a film olaj és olaj gyöngyök), gravitációs szétválasztása módszer, centrifugális módszer lehet osztani és szita-szűrő elfogás módszere. A kezelési módszer a hőcsere elve alapján is tartozik a fizikai kezelési módszer.

Kémiai

A kémiai reakció és anyagátadási külön, és távolítsa el az oldott, kolloid állapotban, szennyező anyagok, a szennyvíz, vagy átalakítani, hogy a szennyvíz kezelési módszer ártalmatlan anyagokra. A kémiai kezelés, a kezelés alapuló kémiai reakció a gyógyszer hozzá mértékegysége: koaguláció, semlegesítés és redox és a szennyvíztisztító egység alapján anyagátadási: kivonás, csíkot, fúj, adszorpció, ioncsere, elektrodialízis és fordított ozmózis. Az utóbbi két feldolgozó egységek nevezzük membrán szeparációs technológiánkat. A folyamat egység segítségével anyagátadási rendelkezik kémiai és a kapcsolódó fizikai feladatokat, így lehet elválasztani a vegyszeres kezelés, és válik egy másik fajta kezelési módszer az úgynevezett kémiai módszer.

Biológiai

Mikroorganizmusok anyagcsere fellépéssel a szerves szennyező anyagok, a szennyvíz, oldat, kolloid és mikro felfüggesztés, átalakítaná a stabil és ártalmatlan szennyvíz kezelési módszer. Szerint a különböző mikroorganizmusok, a biológiai kezelési módszer lehet osztani két típusa: aerob biológiai kezelés és anaerob biológiai kezelés. Biológiai szennyvíztisztítás széles körben használják az aerob biológiai kezelési módszer, a hagyományos aerob biológiai kezelési módszer szerint van aktivált iszap és a biofilm módszer két csoportra oszthatók. Eleveniszap módszer, maga egy feldolgozó egység, ez birtokol a működési módszerek széles skáláját. A Biofilm módszer tartozó berendezések már biológiai szűrő, a biológiai lemezjátszó, a biológiai kapcsolat oxidációs tartály és a biológiai fluidágyas. Biológiai oxidáció tó természetes biológiai kezelési módszer is nevezik. Anaerob biológiai kezelési módszer, más néven biológiai csökkentése kezelés, elsősorban magas koncentrációja szerves szennyvíz és szennyvíziszap kezelésére használják. A használt berendezés elsősorban az emésztő medence.

A biológiai kapcsolat oxidációs folyamat segítségével kezeli a szennyvizet, ez azt jelenti, hogy a bio-contact oxidációs technológia segítségével töltse ki a töltelék a biológiai reakció tartályban, és minden fillér oxigéndús szennyvíz töltötték, és átfolyó a töltőanyag egy bizonyos sebességgel. Tele van a biofilm, szennyvíz és biofilm kiterjedt kapcsolat, mikrobiális anyagcsere szerepe a biofilm, szennyvíz szerves szennyező anyagok eltávolítása, szennyvíztisztítás. Végül szennyvíz környezetébe biológiai kapcsolat oxidációs kezelés rendszer és háztartási szennyvíz kezelésére kevert kezelés után, klór fertőtlenítő szabványos kiürítő. Biológiai kapcsolat oxidációs módszer, egy biofilm folyamat közötti eleveniszap biofilter, amely jellemzi a beállítás fillér a medencében, a levegőztetés, az alján a tó tele van oxigén, és a szennyvíz, a medencében folyó állapotban annak biztosítása érdekében, hogy a szennyvíz a szennyvíz, a kapcsolatot a szennyvíz és a töltelék a biológiai kapcsolat oxidációs tartályban a hibák elkerülésére a töltőanyag a full-contact.